Sportactiviteiten

In verband met het Coronavirus zijn onze activiteiten tot 01-01-2021 opgeheven. Wij hopen in 2021 jullie allemaal weer gezond te kunnen ontvangen bij de activiteiten! Mochten er vragen zijn, klik dan hier om contact met ons op te nemen.

De Brug regio Midden Groningen organiseert vier sportactiviteiten, namelijk Zwemmen, Sportgroep, Wandelen en Het Brugcafé. Wil je meer weten over deze sporten? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil jij recreatief zwemmen onder begeleiding van vrijwilligers of wil jij juist meer uitdaging en deelnemen aan zwemwedstrijden? Kom dan mee zwemmen in het zwembad in Hoogezand op de woensdagavond van 18:30 tot 19:15uur. 

Zwemmen

Op de maandagavond is de Brug regio Midden Groningen zeer actief met de sportgroep. Sporten zoals hardlopen, rek- en strekoefeningen, yoga en ook balsporten zijn hier onderdeel van. De sportgroep is verdeeld in twee groepen: een groep die heel actief is en een groep die wat rustiger aan wil sporten. De sportgroep sport elke maandag van 19:00 tot 20:00uur in Sappemeer.

Sportgroep

Op zaterdagen in het voorjaar, de zomer en het najaar worden er wandeltochten georganiseerd in de provincies Groningen en Drenthe. Samen met een groep vrijwilligers en leden kan jij lekker wandelen in de natuur. Deze activiteit is seizoensgebonden. 

Wandelen

De Brug regio Midden Groningen organiseert op de dinsdagavond het Brugcafé. Op deze avond kan je knutselen, sjoelen, darten of gewoon gezellig kletsen en muziek luisteren. Ben jij creatief en wil je samen met onze vrijwilligers leuke knutselwerken maken of wil je juist een spel spelen? Dan ben je van harte welkom in het Brugcafé van 19:00 tot 20:30uur in Sappemeer.

Het Brugcafe

De Brug regio Midden Groningen. Door het samen te doen, komen we steeds een beetje verder.